Anlık Bildirim

Volvo elektrikli araçlarını Polestar markası altında piyasaya sürecek

Elektrikli araç pazarının giderek büyüdüğü bu dönemde pazara bir başka oyuncu daha katılmaya hazırlanıyor. Volvo, yaptığı duyuruyla Polestar markası altından elektrikli araç üreteceğini açıkladı.
Volvo modellerini modifiye etmesiyle bilinen Polestar firması hatırlanacağı üzere 2015 yılında otomobil üreticisi tarafından satın alınmıştı. O günden beri Volvo çatısı altında faaliyetlerine devam eden oluşum, alınan yeni bir kararla Volvo Grubu çatısı altında bağımsız bir marka olacak.
Marka bundan böyle performanslı elektrikli araçlar odaklı bir vizyon çizecek. Elektrikli araçlar yanında firma, önceden olduğu gibi Volvo modellerinin performans versiyonlarını da üretmeye devam edecek. Elektrikli araç işinde markanın performans ve erişilebilir odaklı olması onu doğrudan Tesla Model S gibi önemli bir rakiple karşı karşıya getiriyor. Şu an için işler Model S'den yana da olsa da Polestar'ın da rekabet adına neler sunacağı merak konusu.
Bunları öğrenmek için birkaç ay beklememiz gerekecek, firma yaptığı açıklamaya göre elektrik araç planlarını ve gelişmelerini sonbaharda açıklayacağını duyurdu. Tesla tarafından da elektrikli kamyon ve Roadster modelinin gelişmelerine bakılırsa sonbahar dönemi elektrikli araç dünyası için oldukça hareketli geçecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3406 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volvo, volvo polestar ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim