Anlık Bildirim

Windows 10 Spring Creators Update güncellemesi ertelendi

Microsoft tarafından 10 Nisan'da yayınlanması beklenen yeni Windows 10 güncellemesi ileri bir tarihe ertelendi. Spring Creators Update olarak gelmesi beklenen güncellemede ciddi bir hata keşfedildi.
Microsoft'un Windows 10 Spring Creators Update güncellemesini dün yani 10 Nisan'da yayınlaması bekleniyordu. Ancak yazılım devi işletim sisteminin yeni sürümünde, sunumdan önce düzeltilmesi gereken ciddi bir hata keşfedildiği için güncellemeyi ertelemek zorunda kaldı. Windows Central yazarı Zac Bowden, Spring Creators Update'deki (Windows 10 sürüm 1803) hatanın Windows Insider programının katılımcıları tarafından tespit edildiği söyledi.
Redstone 4 olarak da bilinen Windows 10 Spring Creators Update önümüzdeki günlerde veya haftalarda yayınlanacak. Microsoft herhangi bir tarih vermese de güncellemenin Nisan ayı sonunda kullanıcılara sunulma olasılığı yüksek. Microsoft'a yakın kişiler şirketin güncellemeyi başlangıçta planlandığı gibi 10 Nisan'da yayınlamayı düşündüğünü ancak yükseltme sisteminde hala var olan bazı hatalar nedeniyle bunu ertelediğini iddia ediyor.

Yeni güncelleme aşamalı olarak dağıtılacak

Microsoft, bir süre önce yeni Windows 10 güncellemelerinin kullanıcılara dalgalar halinde sunulacağını doğrulamıştı. Bu da bilgisayarların güncellemeyi aşamalı olarak alacağı anlamına geliyor. Geçtiğimiz yıl, Fall Creators Update güncellemesinin dağıtılması yaklaşık üç ayda tamamlanmıştı. Microsoft'un yeni güncellemeyi kullanıma sunmadan önce dağıtım takvimi ve yeni özellikler hakkında bilgilendirici bir blog yazısı yayınlaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5101 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim