Anlık Bildirim

Windows Mobile 6.x sürümleri için Windows Marketplace yayın hayatına son veriyor


Microsoft'un Windows Phone Marketplace uygulama mağazası 65 000 rakamını geride bırakırken ülkemiz dahil 23 ülkede daha yayına başladı. Microsoft'un Windows Mobile 6.x sürümleri için yayında olan uygulama mağazası Marketplace ise kısa süre sonra kapanacak.

Windows Phone ekibinin kullanıcılarına gönderdiği mesajda Windows Mobile 6.x Marketplace hizmetinin 9 Mayıs tarihinden itibaren yayın hayatına son verileceği belirtildi. Bu tarihe kadar indirme ve satın alma işlemleri yapılabilecekken bu tarihten sonra erişime kapanacak.

Microsoft, Windows Mobile 6.x kullanıcılarından kullandıkları uygulamaları yedeklemelerini tavsiye ediyor. Çünkü herhangi bir veri silinmesi durumunda mağaza üzerinden telafisi mümkün olmayacak. Ancak uygulamanın geliştiricisinden veya üçüncü taraf uygulama mağazalarından kurulum dosyaları temin edilebilecek.

Böylece Windows Mobile 6.x döneminden geriye kalan son hizmet de sona ermiş olacak. HTC HD2 gibi amiral gemisi ürünlerle bir dönemin popüler mobil işletim sistemi olan Windows Mobile 6.x, Microsoft'un yeni stratejisi gereği yerini Windows Phone 7 işletim sistemine bırakmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3740 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim