Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinin arka tasarımı gerçek değil

Xiaomi dikkat çeken yeni amiral gemisi modeli için ilginç bir tasarım politikası gütmüş. Arka şeffaf kapak altındaki devre kartı tasarımı gerçeğin birebir kopyası.

Xiaomi’nin en üst seviye amiral gemisi olarak tanımladığı Mi 8 Explorer Edition modeli şeffaf arka kapağı ile dikkat çekmişti. Bu sayede işlemci ve RAM gibi bileşenlerin olduğu anakart net bir şekilde görülüyor, ortaya hoş bir görüntü çıkıyordu.

Çalışmayan devre kartı

Ne var ki ilk gün ortaya atılan iddialar bu hafta doğrulanmış durumda. Tanıtım yapıldıktan sonra bazı kaynaklar arkadaki anakart görüntüsünün gerçek olmadığını ve özel üretim çalışmayan bir plaka olduğunu iddia etmişti.

Bu hafta sızdırılan görseller tasarım plakasını net bir şekilde ortaya koydu. Plaka üzerine eklenen logolu diğer bileşenler ile birlikte gerçeğe çok yakın ancak çalışmayan bir anakart oluşturuluyor.

Elbette devre kartı görüntüsünün gerçekten çalışıyor olması kullanıma ayrı bir heyecan katacaktır ancak muhtemelen aşırı ısınma sonucu ortaya çıkacak problemler ve kapağın kırılması veya hasar alması sonrası anakarta etkisi masaya yatırıldı. Sonuçta da birebir aynı bir tasarım plakası şeffaf kapağın alt kısmına monte edildi.

Mi 8 modelinin bir tık üstü olarak nitelenen Explorer Edition modelinde 6.21 inçlik AMOLED ekran, Snapdragon 845 yonga seti, 12MP+12MP çözünürlüğünde arka kamera, 20MP çözünürlüğünde ön kamera aynı. Farklı olarak daha gelişmiş 3D yüz tanıma sistemi, 3000mAh kapasiteli batarya, çift GPS frekansı sistemi, 8GB RAM, 128GB depolama kapasitesi ve 620$ fiyat etiketi mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6231 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 8 explorer edition ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim