Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 2 göründü

Xiaomi’nin beğenilen giyilebilir cihazı Mi Band 1, artık bir LCD ekrana kavuşmak üzere. Firmanın patronu, paylaşımlarında yeni nesli kullanmaya başlamış bile.

Xiaomi’nin giyilebilir cihaz pazarındaki en önemli silahı olan ve kısa sürede 10 milyon satış barajına yaklaşan Mi Band serisi, üçüncü nesli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Firmanın patronu Lei Jun, şimdiden cihazı kullanmaya başladı.

Şimdiye kadar firmaya ait, ilk nesil Mi Band ve nabız ölçer eklenmiş Mi Band 1S modellerini görmüştük. Mi Band 2, oldukça farklı bir tasarım anlayışı ile geliyor. Uzun süredir beklenen LCD ekran, nihayet yeni nesildeki yerini almış. Ayrıca ekranın altında fiziksel bir buton da yer alıyor.

Ekranın dokunmatik olup olmadığı bilinmiyor ancak fiziksel buton ile kontrol sağlandığı kesin. LCD ekran nedeniyle önceki nesillerde 1 aya kadar çıkan kullanım süresi kısalabilir. Veya firma, bataryayı biraz daha büyüterek soruna çözüm bulabilir.

Lei Jun’un paylaşımları arasında dikkat çeken Xiaomi Mi Max olarak bildiğimiz cihazın da artık sahneye çıkmaya hazır hale gelmesi. Jun, bu cihazı da hali hazırda denemeye başlamış. Mi Max modelinin amiral gemisi bir Phablet olması bekleniyordu ancak benchmark skorlarına göre Snapdragon 650 yonga seti, 2GB RAM ve 6.4 inçlik Full HD ekran taşıyacağı anlaşılıyor.

Xiaomi Mi Max modeli, kısa süre sonra piyasada olacak. Xiaomi Mi Max ve Mi Band 2 modelleri için 10 Mayıs tarihinde bir lansman yapılması planlanıyor. Hemen sonrasında da satışlar başlayacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7281 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi band 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim