Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Max 3 daha büyük ekran ve daha büyük batarya ile gelecek

Xiaomi'nin Mi Max akıllı telefon serisi her nesilde çıtayı yükseltiyor. Xiaomi Mi Max 3 modelinde 7 inçlik bir ekran ve 5500mAh kapasiteli bir batarya bizi karşılayabilir.

18:9 görüntü oranına yavaş yavaş ısınan Çinli üretici Xiaomi, Redmi akıllı telefon serisinden sonra büyük ekranı ile oldukça sevilen Mi Max serisini de ince çerçeveli panel tasarımına geçiriyor.

Xiaomi Mi Max 3 neler sunuyor?

Aslında 18:9 görüntü oranını sadece tasarım değişikliği olarak görmek yanlış olur. Kasayı biraz daha tasarruflu kullanan tasarım üreticilerin donanım konusunda elini güçlendirmesini sağlıyor. Bu tasarruf sayesinde aynı kasa ölçülerinde daha büyük ekran boyutları kullanmak mümkün oluyor.

Xiaomi Mi Max 3 modeli de bundan faydalanacak. Sektörden gelen bilgilere göre Mi Max 3 modelinde ekranın 7 inç boyutuna çıktığını göreceğiz. Redmi 5 serisindeki ince çerçeveli tasarımı benimseyecek model bu sayede Mi Max 2 ile hemen hemen aynı boyutlara sahip olacak.

Diğer taraftan kasada elde ettiği bir miktar boşluğu batarya için kullanmayı tercih eden Xiaomi, kapasiteyi 5500mAh seviyesine yükseltiyor. Böylece standart bir kullanımda telefon üç güne kadar kullanım sunabilecek. Ayrıca QuickCharge 3.0 ile bu devasa batarya daha hızlı şarj olabilecek.

Yonga tarafında Snapdragon 660 hatta Snapdragon 670 iddiaları var ancak bu seri Cortex-A53 çekirdeğine bağlı kalmayı seviyor. Bu bakımdan yine 8 çekirdekli bir çözüm karşımıza çıkabilir.

Xiaomi Mi Max 3 modelinin yine bahar aylarında resmiyet kazanması bekleniyor. Diğer bir iddia ise Redmi Note 5 modelinin iptal edilip yerine Mi Max 3 modelinin konumlandırılacağı yönünde.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8567 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi max 3 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim