Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 4, Snapdragon 855+ işlemci, 108 MP kamera ile geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin, önümüzdeki ay tanıtması beklenen yeni modeli Mi Mix 4'ün teknik detayları su yüzüne çıktı. Cihaz etkileyici özelliklerle karşımıza çıkacak.
Teknoloji devlerinden Xiaomi'nin Eylül ayı sonu veya Ekim ayı başlarında tanıtması beklenen yeni akıllı telefon modeli olan Xiaomi Mi Mix 4'ün teknik detayları belli oluyor. Sızan haberlere göre cihaz kullanıcıları memnun edecek bir donanımla gelecek.

Teknik özellikleri göz dolduruyor

Xiaomi'nin Mix serisiyle, diğer üreticilerin tasarımlarını yenilemeye ve değiştirmeye zorladığı bir gerçek. Şirket şimdi aynı şeyi, 108 MP çözünürlüğe sahip kamera ile gelmeye hazırlanan Mi Mix 4 ile yapması bekleniyor. Xiaomi ayrıca yeni akıllı telefon modeline Snapdragon 855+ yonga seti, 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı özelliklerini de dahil etmiş durumda. Cihazın 40W hızlı şarj özelliğiyle desteklenecek olan 4.500 mAh pili ise gayet tatmin edici diyebiliriz.

Xiaomi Mi Mix 4, ön tarafında açılır bir selfie kamerasına ve 90 Hz ekrana sahip olacak. Cihazın teknik özelliklerinin oldukça iyi olduğunu söylemek mümkün ancak sunacağı performansın ne denli iyi olacağını ise gerçek hayatta göreceğiz. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen cihazın fiyat etiketinin ise 550 dolar civarında olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15730 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim