Anlık Bildirim

Xiaomi sözcüsü sahte Pocophone F1 fotoğraf örneği paylaşınca yakayı ele verdi

Son zamanların en popüler akıllı telefon markası Xiaomi, ilginç bir haberle karşımızda. Şirket sözcüsünün Pocophone F1 ile çektiğini iddia ettiği fotoğrafın Mi Mix 2S ile çekildiği ortaya çıktı.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Global Sözcüsü Donovan Sung, yeni piyasaya sürülen Pocophone F1'i tanıtmak için Instagram'da bu cihazla çekildiğini iddia ettiği bir fotoğraf paylaştı ve kısa bir süre içinde bu fotoğrafın Xiaomi Mi Mix 2S ile çekildiği ortaya çıktı.

Reddit kullanıcılarından kaçmadı

Sosyal haber paylaşım ve tartışma platformu olan Reddit'teki kullanıcılar Donovan Sung'un Pocophone F1 ile çektiğini iddia ettiği fotoğrafın sol alt köşesinde oynama olduğunu farkettiler. Kısa bir süre sonra da fotoğrafın orijinalini bulan kullanıcılar sol alt köşedeki Mi Mix 2S ile çekilmiştir filigranının silindiğini ortaya çıkardılar.
Donovan Sung'un daha önce Instagram hesabından paylaştığı orjinal fotoğraf ile üzerinde oynama yapılmış fotoğraf karşılaştırılınca sol alttaki kaldırım taşlarının çizgilerinin olmadığını göreceksiniz. Yapılan bu kötü Photoshop çalışmasının ardından fotoğrafı Instagram hesabından kaldıran Sung ve Xiaomi konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12249 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi pocophone f1, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim