Anlık Bildirim

Yeni Batman filminin çekimleri bu yıl başlıyor

Yeni Batman solo filmi için çekimler bu yıl sonunda başlayacak. Matt Reeves tarafından yönetilen filmde Bruce Wayne karakterini kimin canlandıracağı hala bilinmiyor.
DC sinematik evreninin merakla beklenen yeni Batman filmi için çalışmalar hızla devam ediyor. Ünlü yönetmen Matt Reeves, bugün Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada filmin çekimlerininin bu yıl sonuna doğru resmen start vereceğini duyurdu.

Yeni Batman filmi (The Batman) için bildiğiniz gibi son yıllarda epey bir gelişme yaşanmıştı. İlk kez 2016 yılında duyurulan filmin Ben Affleck tarafından yazılması ve yönetilmesi bekleniyordu. Ancak Affleck, Warner Bros. ile olan bazı anlaşmazlıkları nedeniyle 2017'de projeden ayrıldığını duyurdu. Ünlü oyuncu kısa bir süre sonra Bruce Wayne/Batman rolünü de bıraktığını açıkladı.

Ben Affleck'in projeden ayrılmasıyla birlikte yeni bir yönetmen arayışına giren Warner Bros, Planet of the Apes serisinin ünlü yönetmeni Matt Reeves ile anlaşmaya vardı. Affleck'in hazırladığı senaryoyu rafa kaldırıp sıfırdan yeni bir hikaye yazan Reeves, filmin çekimlerine başlamak için artık neredeyse hazır olduklarını söylüyor.

The Batman filminin oyuncu kadrosuyla ilgili şu an için herhangi bir açıklama yapılmış değil. Özellikle de Bruce Wayne rolünü kimin canlandıracağı büyük bir merak konusu. Matt Reeves, daha önce yaptığı açıklamalarda yeni aktörün Ben Affleck'ten 15-20 yaş daha genç olmasını istediklerini söylemişti. Böylece uzun bir Batman serisinin önü açılmış olacak.

The Batman filminin aslında 2019'da yayınlanması planlanıyordu ancak Ben Affleck'in projeden ayrılması ve Warner Bros'un DC sinematik evreninde bazı değişiklere gitmesi nedeniyle vizyon tarihi yaklaşık iki yıl ileriye alındı. The Batman'in şimdi 25 Haziran 2021'de sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6865 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
warner bros, batman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim