Anlık Bildirim

Nintendo yeni Switch konsolunu E3’te tanıtmayacak

Nintendo CEO’sunun yaptığı açıklamaya göre firmanın E3 konferansında yeni Switch konsolunu tanıtma gibi bir planı yok. Nintendo’nun bu sene iki yeni konsol tanıtması bekleniyor.
Yeni Nintendo Switch, E3’te tanıtılmayacak Tam Boyutta Gör
Nintendo’nun bu yıl içinde iki yeni Switch modeli tanıtacağını sizlere geçtiğimiz ay aktarmıştık. Bu modellerden biri uygun fiyat odaklı diğeri ise performansı daha iyi olan konsollar olarak sunulacak. Haliyle yeni konsolların önümüzdeki en büyük video oyun fuarı olan E3 2019’da tanıtılacağını düşünüyorduk. Ancak görünen o ki firmanın aklında farklı bir plan var.

Nintendo CEO’su açıkladı

Nintendo CEO’su Shuntaro Furukawa bugün verdiği bir röportajda Haziran ayında gerçekleşecek olan E3 konferansında yeni Switch konsolunu duyurmayacaklarını açıkladı. CEO’nu tam açıklaması “Tabii ki her zaman yeni donanımlar üzerinde çalışıyoruz ve satabileceğimize inandığımız an bu donanımları satışa sunarız. Ancak Haziran ayında düzenlenecek olan E3’te bunu duyurma planımız yok.” şeklinde.

Firmanın paylaştığı rakamlara göre Switch bugüne kadar 34.74 milyon satış adedine ulaştı. Bu rakamın oldukça yüksek olduğunu söylemek mümkün ama haliyle satışlarda belirli bir miktarda da olsa düşüşler yaşanıyor. Switch’in yarattığı bu momentumun devam edebilmesi için yeni donanımın gerektiği ortada.

Sonuç olarak yeni Switch konsolunun bu yıl içerisinde geleceği tahmin edilse de bunun E3 konferansında olmayacağı kesinleşmiş oldu. Gün içerisinde yayınladığımız haberdeki gibi E3'te gelmese bile en azından uygun fiyatlı konsol için Haziran ayında ayrı bir etkinlik düzenlenebilir ama bu ihtimal pek mümkün görülmüyor. Biri uygun fiyatlı olmak üzere iki farklı Switch konsolu iddialarının bulunması oyun severleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim