Anlık Bildirim

Yeni fiyat-performans telefonu Xiaomi Redmi 3 Pro duyuruldu

Yıl başından bu yana ara vermeden ürün tanıtımları yapan Çinli Xiaomi, Redmi 3 serisini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de modelin bir Pro versiyonu karşımızda.

Ürün tanıtımlarını tüm yıla yayan ve bir veya iki ayda bir yeni bir cihaz duyurmaya gayret eden Xiaomi, MWC 2016 fuarı sonrasındaki ilk duyurusunu gerçekleştirdi. Firma, yeni fiyat-performans telefonu Redmi 3 Pro’yu resmiyete kavuşturdu.

Adından da anlaşılacağı üzere yeni model, Redmi 3 versiyonunun üzerinde şekilleniyor. Tasarım konusunda Redmi 3 ile aynı çizgilere sahip olan akıllı telefon, donanım konusunda ise çıtayı biraz daha yükseltiyor. 105$ fiyat etiketi ile stok sıkıntısı yaşayan ve biraz zor piyasada bulunan Redmi 3 yerine, tüketiciler Redmi 3 Pro’yu da değerlendirebilecek.

Redmi 3 Pro modelinde yine 5 inçlik 720p çözünürlüğünde ekran ve 64-bitlik Snapdragon 616 yonga seti bizi  karşılıyor. 3GB seviyesine yükseltilen LPDDR3 RAM sayesinde, artık daha performanslı bir telefon ile karşı karşıyayız. 32GB artırılabilir kapasiteye sahip olan modelde, 13MP çözünürlüğünde ve faz algılamalı otomatik odaklama destekli bir arka kamera, 5 MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 5.1 işletim sistemi, MIUI 7 arayüzü gibi özellikler yer alıyor.

İlk versiyonun can alıcı noktası olan 4100mAh kapasiteli batarya, yeni versiyonda da yerini koruyor. Ek olarak, arka kısma bir parmak izi sensörü eklenmiş. Cihaz 6 Nisan 2016 itibariyle 138$ yaklaşık fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Her ne kadar fiyat çok düşük gibi görünse de, sadece Xiaomi’nin hızlı satışlarına yetişebilenler için geçerli. Bir süre daha bekleyip, cihazı farklı kanallardan almak istediğinizde fiyat ne yazık ki biraz daha yükselmiş oluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6582 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi redmi pro 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim