Anlık Bildirim

Yönetmensiz kalan Minecraft filmi ertelendi

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Minecraft filmini yönetmesi beklenen Rob McElhenney, projeden ayrıldığını açıkladı. McElhenney'nin ayrılık kararı sonrası filmin vizyon tarihi ertelendi.
Son yılların en popüler oyunlarından Minecraft'ı sinemaya uyarlamak için hazırlıklarını sürdüren Warner Bros, yapım sürecinde ciddi sorunlarla karşılaşmaya devam ediyor. 2019'un mayıs ayında vizyona girmesi planlanan Minecraft filmi, yönetmen değişikliği nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı.
Warner Bros, 2015 yılında filmi yönetmesi için Rob McElhenney ile anlaşmıştı. Kült komedi dizisi It's Always Sunny in Philadelphia'nın yaratıcısı ve yıldızlarından bir olarak tanınan McElhenney, projeden ayrıldığını açıkladı. McElhenney'in ayrılık kararının ardından harekete geçen Warner Bros, kamera arkasında önemli değişiklikler yaptı.
Stüdyo, Minecraft filminin senaryosunu kaleme alması için Aaron ve Adam Nee ikilisi ile anlaştı. Daha önce Rob McElhenney ve Jason Fuchs (Wonder Woman) tarafından hazırlanan senaryonun yerine Aaron ve Adam Nee'nin kaleme alacağı yeni senaryo kullanılacak.
Kamera arkasında yaşanan bu değişikler sonrası 2019'un mayıs ayındaki vizyon tarihine yetişmeyecek Minecraft filmi için yeni bir gösterim tarihi henüz açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim