Anlık Bildirim

YouTube Red gidiyor YouTube Premium geliyor

Google’ın ücretli içerik servisleri baştan aşağı değişiyor. YouTube Red artık YouTube Premium olarak, Google Play Music ise YouTube Music Premium olarak hizmet verecek.

Henüz ülkemizde olmasa da YouTube’un reklamsız ve ücretli sürümü Red oldukça önemli mesafeler kaydetti. Bu hafta itibariyle Google’ın ücretli içerik abonelikleri baştan aşağı değiştirildi.

YouTube Premium neler sunuyor?

 Bugüne kadar Google’ın müzik tarafında Google Play Music ve video tarafında reklamsız YouTube Red abonelikleri bulunuyordu. Hatta YouTube Red abonelerine Google Play Music erişimi de verilmişti.

Yeni yapılanma kapsamında YouTube Premium ve YouTube Music Premium adında iki yeni hizmet ortaya çıktı. YouTube Red ve Google Play Music hizmetleri ise yeni hizmetlerin içerisine dahil oldu.

YouTube Premium hizmetine abone olanlar orijinal diziler ve filmlere ayrıca arka planda çalışma gibi olanaklara sahip olacaklar. YouTube Music Premium ise aynı katalogları devam ettirirken arka planda çalma ve indirme gibi olanaklar sunuyor.

YouTube Music Premium hizmeti aylık 10$ ödeme istiyor. Mevcut Google Play Music aboneleri şimdilik YouTube Music Premium hizmetini kullanmaya devam edecek. İlerleyen dönemlerde bir değişiklik yapılabilir.

YouTube Premium ise aylık 12$ ödemeye sahip. Bunun içerisine YouTube Music Premium da dahil ediliyor. Yani aslında önceki abonelik sisteminde bir değişiklik yok sadece fiyatı biraz arttırılmış. YouTube Red abonelikleri devam edenler yine şimdilik ekstra bir ücret ödemeden yeni hizmete geçiş yapacaklar.

YouTube Premium ve YouTube Music Premium hizmetleri ABD, Kanada, Avusturalya, Güney Kore, Danimarka, Fransa gibi pek çok ülkede 22 Mayıs tarihinden itibaren faaliyete başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5220 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, youtube premium ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim