Anlık Bildirim

YouTube, yeni bilim-kurgu dizisi Origin'in ilk fragmanını yayımladı

Orijinal dizilerinin sayısını hızla arttırmaya devam eden YouTube, bu sonbaharda yayımlanmaya başlayacak yeni bilim-kurgu dizisi Origin'in ilk fragmanını yayımladı.

YouTube, yeni bilim-kurgu dizisi Origin'in ilk fragmanını yayımladı Tam Boyutta Gör

12 Deadly Days ve Broke gibi düşük prodüksiyonlu projelerle orijinal içerik alanına giriş yapan YouTube, son dönemde daha dikkat çekici orijinal dizilere imza atıyor. Geçtiğimiz aylarda yayınladığı Cobra Kai ve Impulse gibi popüler dizilerle bu alanda iddialı olduğunu gösteren YouTube, orijinal dizilerinin sayısını hızla arttırıyor.

YouTube'un önümüzdeki dönemde yayınlayacağı orijinal dizilerden biri de bilim-kurgu dizisi Origin olacak. Bu sonbaharda izleyiciler ile buluşacak yeni dizisi için tanıtım çalışmalarına başlayan YouTube, Origin'in ilk fragmanını yayımladı.
Uzak bir gezegene yolculuk eden bir uzay gemisinde geçen Origin, geminin beklenmedik bir sorun ile karşılaşmasının ardından uzayın derinliklerinde mahsur kalan yolcuların hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorunda kalan yolcular, çok zaman geçmeden gemideki herkesin düşündükleri kadar zararsız olmadığını fark edecek.
Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Alien vs Preador)'ın yönetmenliğini üstlendiği Origin'in başrollerinde Tom Felton, Natalia Tena, Sen Mitsuji, Nora Arnezeder, Fraser James, Philipp Christopher ve Nina Wadia yer alıyor.
İlk sezonu 10 bölümden oluşan Origin, bu sonbaharda YouTube Premium (eski adıyla YouTube Red) üzerinden yayımlanacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6797 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, origin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim