Anlık Bildirim

ZTE, bir başka çift çentikli akıllı telefon patenti daha aldı

Zor günler geçiren akıllı telefon üreticisi ZTE çift çentiğe sahip bir akıllı telefon patenti daha aldı. Çentiğin biraz daha küçültüldüğü patentin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
ABD tarafından yedi yıllık ihracat yasağı alan ZTE, tabiri caizse hayatta kalmak için mücadele ediyor. Şirketin geçtiğimiz günlerde ZTE Iceberg adında çift çentikli bir akıllı telefon patenti aldığını sizlere duyurmuştuk. Akıllı telefon üreticisinin, şimdi ise farklı bir çift çentikli akıllı telefon patenti aldığı oraya çıktı.

Yeni patentte üst çentik küçültülmüş

ZTE'nin aldığı yeni patentte, Iceberg tasarımına oranla bazı farklılıklar göze çarpıyor. Telefonun üst kısımdaki selfie kameralı çentik daha da küçültülürken, alt kısımdakinin ise kalınlaştırıldığını ve parmak izi okuyucu özelliğe sahip olması beklenen bir düğme eklendiğini görüyoruz.
Neredeyse her akıllı telefon üreticisi tarafından benimsenen çentikli ekran tasarımını ilk olarak Essential Phone başlatmış olsa da, gerçek öncülüğünü Apple iPhone X modelinin yaptığını söyleyebiliriz. Akıllı telefon üreticilerinin, kullanıcılar tarafından pek beğenilmeyen çentikli ekranları şirinleştirme çabalarının nasıl ilerleyeceğine ise hep beraber şahit olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim