Anlık Bildirim

ABD, düşürdüğü UFO’ların teknolojisini tersine mühendislik ile çözecek

ABD’li bir kongre üyesi geçtiğimiz aylarda düşürülen UFO’ların enkazının toplandığını ve an itibariyle teknolojilerinin tersine mühendislikle çözülmeye çalışıldığını söyledi.
abd ufo Tam Boyutta Gör
ABD’nin Tennessee Kongre Üyesi Tim Burchett, geçtiğimiz ay düşürülen dört  UFO için yetkililerin çalışma içerisinde olduğunu açıkladı. Burchett, düşürülen UFO teknolojilerinin tersine mühendislikle çözüleceğini ve bunun gizlice yapıldığını ifade etti.

UFO'ların gizemi tersine mühendislikle çözülecek 

Tim Burchett’ın açıklamalarında uzaylı kelimesinin kullanılıyor olması dikkat çekici. Oysa geçtiğimiz ay düşürülen kimliği tanımlanamayan hava araçlarının muhtemelen Çin’e ait olduğu söylenmişti. ABD, düşürülen hava araçlarının enkazını hızlı bir şekilde toplamaya çalışmıştı. Burchett’a göre şu anda elde edilen parçalar üzerinde bir tersine mühendislik çalışması yürütülüyor. Mühendislerin bu cihazların nasıl çalıştığını anlamadıkları da yine söylenenler arasında.

ABD, düşürdüğü UFO’larda tersine mühendislik yapıyor Tam Boyutta Gör
İlk düşürülen cismin Çin'e ait bir casus balon olduğu tespit edildiği, geriye kalan üç cisim henüz tüm parçalarıyla bulunamadığı ancak bunların da ticari ya da araştırma amaçlı, muhtemelen farklı konfigürasyonlarda balonlar olduğu düşünülüyor. İlk uçan balon dışında düşürülen nesnelerin hiçbiri için resmi bir tanımlama yapılmadı ancak yetkililer insan yapımı araştırma balonları olduklarını ima ettiler.

ABD Başkanı Joe Biden 16 Şubat'ta bu öncü teoriyi yineleyerek, geriye kalan üç bilinmeyen nesnenin "en olası" kökeninin özel şirketler, rekreasyon ya da "hava durumunu inceleyen veya diğer bilimsel araştırmaları yürüten" araştırma kurumlarıyla bağlantılı olduğunu söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6369 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ABD, UFO ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim