Anlık Bildirim

Adobe Lightroom'un mobil uygulaması yapay zeka destekli yeni özelliklere kavuştu

Adobe'nin popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Lightroom'un mobil versiyonu yapay zeka destekli yeni özellikler kazandı. Uygulama eskisinden çok daha yetenekli hale geldi.

Adobe Lightroom'un Android sürümü yapay zeka destekli yeni özelli Tam Boyutta Gör

Popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Adobe Lightroom'un Android ve iOS versiyonu versiyonu çok daha iyi hale geldi. Yeni sürümde kullanıcılar yapay zeka ile geliştirilmiş bazı heyecan verici özelliklere kavuşuyor.

Yeni Adobe Lightroom'da renk ve parlaklık da dahil olmak üzere birden fazla maske oluşturmanıza olanak tanıyan yeni bir maskeleme tuşu var. Sunulan tüm seçenekler tek dokunuşla kolayca uygulanabiliyor.

Lightroom'un en son sürümü fotoğraftaki özneyi (kişiyi, hayvan, nesne) veya gökyüzünü otomatik olarak seçebilen yapay zeka destekli bir araç içeriyor. Bu yeni özellik sayesinde yapay zekayı kullanarak fotoğrafınızdaki özneyi veya gökyüzünü seçip düzenlemeleri yalnızca bu bölgelere uygulayabilirsiniz.

Adobe Lightroom'un Android sürümü yapay zeka destekli yeni özelli Tam Boyutta Gör

Yeni özellikler Lightroom 7'de kullanılabilir

Yapay zeka destekli bu yenilikler belirli türdeki fotoğrafları, özellikle de manzara fotoğraflarını düzenleme konusunda kullanıcılara çok zaman kazandıracak. Adobe bu özellikleri küçük ekranlı akıllı telefon kullanıcıları için çığır açıcı olarak nitelendiriyor.

Güncelleme, 75'ten fazla yeni premium ön ayarın yanı sıra Lightroom topluluğunun seçimlerine göre fotoğrafınız için en iyi ön ayarları ekrana getiren yeni bir öneri motoru da sunuyor. Yukarıda bahsettiğimiz tüm yenilikler Lightroom 7 sürümünde mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim