Anlık Bildirim

Yeni Microsoft Store uygulama mağazası Windows 10'a geliyor

Microsoft, Windows 11'deki yeni Microsoft Store'u Windows 10 test kullanıcılarının erişimine açtı. Yeni uygulama mağazası yakında tüm Windows 10 kullanıcılarına sunulacak.

Yeni Microsoft Store uygulama mağazası Windows 10'a geliyor Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, Windows 11'deki yeni uygulama mağazasını Windows Insider programına kayıtlı Windows 10 kullanıcılarına sunmaya başladı.

Tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü ile güncellenen Microsoft Store aynı zamanda daha önce platformda mevcut olmayan Discord, Zoom, VLC Player, TeamViewer ve Opera internet tarayıcısı gibi popüler Win32 uygulamalarının indirilmesine olanak sağlıyor.

Win32 uygulamalarının önü açıldı

Microsoft Store'un baş geliştiricisi Rudy Huyn, Twitter'da yaptığı açıklamada, herhangi bir hata içermediğinden emin olmak için yeni uygulama mağazasını öncelikle Windows 10 test kullanıcılarına sunduklarını, hemen ardından da genel kullanıma açacaklarını söyledi.

Yeni Microsoft Store, geliştiricilerin normal EXE ve MSI dosyaları da dahil olmak üzere paketlenmemiş Win32 uygulamalarını mağazada yayınlamalarına olanak tanıyor. Ayrıca güncellemeler için kendi içerik dağıtım ağlarını (CDN) kullanmalarına ve uygulama içi satın alımlarda kesinti yaşamamak için kendi ödeme hizmetlerini kullanmalarına izin veriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim