Anlık Bildirim

Adobe Photoshop Camera mobil uygulaması yayınlandı

Adobe, Android ve iOS kullanıcıları için bir fotoğraf düzenleme uygulaması yayınladı. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Adobe Photoshop Camera, 80’den fazla özel filtre içeriyor.

Adobe Photoshop Camera mobil uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Adobe, iOS ve Android platformları için bir kamera uygulaması yayınlandı. Ücretsiz olarak indirilebilen Adobe Photoshop Camera, kullanıcıların cihazlarındaki fotoğraflar üzerinde düzenleme, renklendirme ve filtre uygulama gibi işlemler yapmalarını sağlıyor.

Uygulama, görüntü kalitesini artırmak için sinir ağı algoritmaları kullanıyor. Adobe mühendisleri milyonlarca yüksek çözünürlüklü görüntüyle eğittikleri yapay zeka sistemini son derece iyi sonuçlar verebilecek seviyeye getirmiş durumdalar.

Adobe Photoshop Camera mobil uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Şu an tamamen ücretsiz

Adobe Photoshop Camera'nın hızlı düzeltmeler özelliği, fotoğrafların çekimden hemen sonra veya öncesinde gerçek zamanlı olarak düzenlenmesini sağlıyor. Uygulamada 80’den fazla özel filtrenin olduğunu belirtelim.

Başta da belirttiğimiz gibi Adobe Photoshop Camera şu anda tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulama içi satın alım seçenekleri bile yok. Ancak Adobe'un bir süre sonra ek filtrelere ve işlevlere erişim için ödeme talep etmesi muhtemel görünüyor.

Photoshop Camera Portrait Lens Photoshop Camera Portrait Lens Photoshop Camera Portrait Lens Photoshop Camera Portrait Lens Photo & Video Ücretsiz 264,8 MB

Photoshop Camera Photo Filters Photoshop Camera Photo Filters Photoshop Camera Photo Filters Photoshop Camera Photo Filters Adobe Fotoğrafçılık Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10172 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
adobe photoshop camera, uygulama haber ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim