Anlık Bildirim

AirPods artık çok yetenekli

Duyma güçlüğü çekenlere destek, daha hassas konumlama yapabilme, Find My ağına katılarak kolay bulunabilirlik, uzaklaşma bildirimi gibi yeni özellikler geliyor.

AirPods pek çok yeni özellik kazanıyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın tam kablosuz kulaklık sınıfında fark yaratmak için geliştirdiği AirPods serisi bugün en yetenekli haline ulaştı diyebiliriz. WWDC 2021 konferansında önemli güncellemelere şahit olduk.

AirPods sürekli gelişiyor

Tanıtılan yeni güncellemelerden bir tanesi Sohbet Güçlendirme adını taşıyor. Orta seviyede duyma güçlüğü yaşayan insanlara hitap eden özellik bilişsel ses ve çok yönlü mikrofonları kullanarak kullanıcının konuşmaları daha iyi duymasını sağlıyor. 

İkinci olarak daha hassas konumlama yapabilen AirPods kulaklıkları Find My uygulaması ile spesifik konumunu bulmak kolaylaşıyor. Ayrıca Find My ağına dahil olan AirPods kulaklıklar kaybolduğu zaman üçüncü taraf iPhone sahipleri tarafından ağa bilgi yollanabiliyor. 

AirPods pek çok yeni özellik kazanıyor Tam Boyutta Gör

Mekansal ses teknolojisinin desteklendiği kulaklılar tvOS üzerinde bunu kullanabilecek. Yine dikkati dağıtmamak adına telefona gelen bildirimler ve çağrılar sesli olarak kullanıcıya iletilebilecek. 

Son olarak AirPods belirli bir mesafede kaldığında kullanıcısına bildirim göndererek hatırlatma yapıyor. Ya da kullanıcısı kulaklıkta bir alarm çaldırarak nerede olduğunu daha kolay bulabiliyor. Sohbeti Güçlendirme hariç diğer özellikleriOS 15ile sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim