Anlık Bildirim

AirPods Pro 2 biraz daha iyi optimizasyonlara sahip olacak

AirPods Pro 2 tam kablosuz kulaklık modelinde biraz daha iyileştirilmiş batarya, aktif gürültü engelleme, ortam ışık sensörü gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.

AirPods Pro 2 biraz daha iyi optimizasyonlara sahip olacak Tam Boyutta Gör

AirPods ile hem kablosuz kulaklık segmentinin hem de tam kablosuz kulaklık sınıfının lideri haline gelen Apple dur durak bilmeden yeni modeller hazırlamaya devam ediyor. Merakla beklenen AirPods Studio henüz tanıtılmadı ve AirPods Pro da kendisini yenilemeye hazırlanıyor.

AirPods Pro 2 neler sunuyor?

AirPods Pro bilindiği üzere aktif gürültü engelleme ile seriye yeni bir hava katmıştı. AirPods Pro 2 ise ilk neslin özelliklerini biraz daha optimize ederek verimliliği arttıracak. Bu bakımdan büyük bir değişiklik beklenmiyor.

İddialara göre AirPods Pro 2 modelinde aktif gürültü engelleme bir miktar daha iyileştiriliyor. Ayrıca bataryanın kullanım süresi de küçük bir artış yaşayacak. Diğer taraftan bir ortam ışık sensörünün yer alacağı belirtiliyor.

AirPods Pro 2 için beklenen fiyat 249$ seviyesinde yani ilk neslin çıkış fiyatı ile aynı. 2021 yılı içerisinde AirPods Studio da olacağı için AirPods Pro 2 modelinin 2021 sonlarına doğru piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor. Bu zaman aralığında bir AirPods modeli de gelebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7278 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, airpods pro 2 ve airpods pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim