Anlık Bildirim

Alan Wake 2 ertelendi

Remedy’nin merakla beklenen yapımı Alan Wake 2 ertelendi. Stüdyo, oyuncuların favori oyunlarını daha rahat oynaması için Alan Wake 2’nin çıkış tarihini 10 gün ileri itti.
Alan Wake II Tam Boyutta Gör
2010 yılında Xbox 360 ve PC için çıkış yapan Alan Wake, orijinal hikayesi ve gerilim içeren oynanışı ile oldukça sevilen bir yapım olmayı başarmıştı. Yapımın ardından Remedy Entertainment, oyunun spin-off yapımı Alan Wake: American Nightmare’ı 2012 yılında piyasaya sürmüştü ve ardından stüdyo, başka yapımlara yelken açmıştı. 2019 yılında yayınlanan Control’ün Alan Wake ile aynı evrende geçmesinin ardından oyuncular Alan Wake’in yeni yapımını heyecanla beklemeye başlamıştı. Beklentilerin ardından Remedy Entertainment, 2021 yılında Alan Wake 2 için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda birçok fragman ile oyuncuların karşısına çıkan yapımdan üzücü bir haber geldi.

Alan Wake II 27 Ekim’de yayınlanacak

Gamescom 2023’te oynanış fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken Alan Wake 2, maalesef 10 gün ertelendi. Remedy Entertainment, oyuncuların favori oyunlarını daha rahat oynaması için yapımı ertelediğini belirtti. 17 Ekim’den 27 Ekim’e çekilen oyun, böylece Marvel’s Spider-Man 2 ve Super Mario Bros. Wonder ile aynı hafta çıkmayacak. 

Ayrıca Remedy, Alan Wake’in 10 gün ertelemesi ile yapımı Cadılar Bayramı’na yakın bir tarihte piyasaya sürmüş olacak. Alan Wake II; Playstation 5, Xbox Series ve PC platformları için çıkış yapacak. Northlight Engine ile geliştirilen yapım muhtemelen bu jenerasyonun en başarılı görsellerini sunan yapımlardan biri olacak. Bakalım Alan Wake 2 ilk oyun kadar başarılı olabilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim