Anlık Bildirim

Horizon: Zero Dawn’dan Aloy, Genshin Impact’e geliyor

Playstation, lisans anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Daha önce Fortnite’a Aloy ve Kratos’u getiren Playstation, şimdi de Aloy’u Genshin Impact dünyasına götürüyor.

Aloy, Genshin Impact'e geliyor! Tam Boyutta Gör

Playstation, başka firmalarla olan anlaşmalarını arttırıyor. Birkaç ay öncesinde Fortnite dünyasına Aloy ve Kratos karakterlerini getiren Playstation, Horizon hayranlarının bir kez daha yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Genshin Impact’in 2.1 güncellemesi ile PS4 ve PS5 sahipleri, Aloy karakterine kavuşuyor.

Guerrilla Games ve miHoYo’nun beraber çalıştığı sınırlı süreli etkinlik ile oyuncular Aloy karakteri ve Aloy’un yayına sahip olabilecek. Aloy karakteri PS sahiplerine özel olacak ancak, Aloy’un yayını 20 level üstü genel kullanıcılar da elde edebilecek. Playstation ve miHoYo, konuyla ilgili daha fazla bir açıklama yapmadı ancak Playstation, yakında daha çok bilgi öğreneceğimizi söyledi. Orijinal tweeti aşağıda bulabilirsiniz.

Nintendo Switch’in sevilen oyunu The Legend of Zelda: Breath of The Wild’dan ciddi anlamda esinlenen Genshin Impact, her geçen gün daha da büyüyor. Oynaması ücretsiz olan Genshin Impact, Playstation, PC, iOS ve Android platformlarında bulunuyor. miHoYo daha önce Genshin Impact’i Xbox’a getirme planları olmadıklarını söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim