Anlık Bildirim

AltspaceVR 10 Mart’ta kapatılıyor

Binlerce çalışanı ile yollarını ayırma kararı alan Microsoft, bu doğrultuda bazı projelerini iptal etmeye karar verdi. Firma, 10 Mart’ta sanal gerçeklik platformu olan AltspaceVR’ı kapatıyor.
AltspaceVR için yolun sonuna gelindi Tam Boyutta Gör
Teknoloji dünyası kan kaybetmeye devam ediyor. Meta, Twitter ve Google gibi firmaların ardından Microsoft da binlerce çalışanını işten çıkaracağını duyurmuştu. Firma, bu kararı ile birçok projesinin geliştirilmesini de durdurmuş oldu. Bu projelerden biri deniş bir platform olan AltspaceVR oldu.

AltspaceVR için yolun sonuna gelindi

Microsoft’un 10 bin çalışanını işten çıkaracağı duyurması ile şirket içerisinde birçok proje iptal edildi. Firma tarafından 2017 yılında satın alınan sanal gerçeklik odaklı sosyal medya platformu AltspaceVR da bu projelerden biri oldu. Microsoft, AltspaceVR’ın 10 Mart 2023’te kapatılacağını duyurdu. Firma, yeni nesil sanal gerçeklik platformu olan Microsoft Mesh’e olan desteği arttırmak için böyle bir karara vardıklarını belirtti.

AltspaceVR için yolun sonuna gelindi Tam Boyutta Gör
Firma, bağlantı ve iş birliği için yeni bir platform olan Microsoft Mesh’in çıkışını heyecanla beklediklerini ve bu süreçte VR çabalarını iş yeri deneyimlerine odaklayacaklarını ancak zamanla tüketici deneyimlerine de genişlemek istediklerini belirtti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim