Anlık Bildirim

Amazfit Bip 3 akıllı saat modeli tanıtıldı: 1.69 inç ekran, SpO2 takibi ve GPS

Amazfit Bip 3, markanın en son uygun fiyatlı akıllı saati olarak Brezilya'da resmi olarak satışa sunuldu. İşte cihazın teknik özellikleri.                       

Amazfit Bip 3 akıllı saat modeli tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Amazfit temel serinin yeni akıllı saati Amazfit Bip 3'ü tanıttı. Yeni cihaz, öncelikle serisinin en büyüğü olan 1,69 inçlik ekranıyla dikkat çekiyor.

Amazfit Bip 3, oldukça geniş ekranının yanı sıra, 60'ın üzerinde egzersiz modu, uyku kalitesi ve stres takibi ile standart bir akıllı saatin sunduğu özelliklerle geliyor. Ancak, bütçe modellerinde her zaman bulunmayan işlevlere de sahip: Gün boyunca çalışabilen bir kalp atış hızı sensörü, kan oksijen doygunluğu (SpO2) sensörü ve dahili GPS. Bu da aktivitenizi akıllı telefonunuzdan izlemenize olanak sağlıyor.

Amazfit Bip 3 akıllı saat modeli tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Amazfit Bip 3 fiyatı

Akıllı saatin suya dayanıklılığı 5 ATM olarak açıklandı. 280 mAh pil kapasitesi ise yeniden şarj edilmeden iki haftalık çalışma olanağı sunuyor. Amazfit Bip 3 şimdilik yalnızca Brezilya'da 58 dolar karşılığında mevcut ve diğer pazarlarda fiyatlandırma ve bulunabilirlik bilinmiyor. Selefleri düzeyinde nispeten düşük maliyeti göz önüne alındığında, Amazfit Bip 3'ün başarılı bir satış grafiği yakalaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim