Anlık Bildirim

Amazon ilk fiziksel giyim mağazasını açıyor: Amazon Style

Amazon, ilk fiziksel giyim mağazası Amazon Style'ı bu yıl içerisinde açacağını duyurdu. Amazon Shopping uygulamasıyla müşteriler, mağazadaki bir ürünün QR kodunu taratıp seçenekleri görebilecek.

Amazon ilk fiziksel giyim mağazasını açıyor: Amazon Style Tam Boyutta Gör

Amazon, yaptığı bir açıklamayla ilk fiziksel giyim mağazasını açacağını duyurdu. İlk olarak bu yıl içerisinde Los Angeles'ta açılacak olan mağaza Amazon Style adını taşıyacak. Şirket, giyim mağazasında kadın ve erkek giyim, ayakkabı ve aksesuarlara yer verecek. Ayrıca mağazaya gelen müşterilere Amazon Go'daki gibi bir yapay zeka eşlik edecek.

Uygulama, müşterilere öneriler sunacak

Amazon Style'da genel olarak teşhir ürünler yer alacak. Müşteriler, Amazon Shopping uygulaması aracılığıyla ürünün QR kodunu taratarak beden ve renk seçeneklerini, müşteri puanlarını ve diğer ayrıntıları görebilecekler.

Amazon ilk fiziksel giyim mağazasını açıyor: Amazon Style

İstenilen bir ürün uygulamada seçildiği zaman mağaza çalışanları ürünü soyunma odasına bırakacak. Odaya giren bir müşteri daha fazla ürün veya mevcut ürünlerin farklı bir rengini ya da bedenini denek istediği zaman odada yer alan dokunmatik ekranı kullanabilecek.

Amazon ilk fiziksel giyim mağazasını açıyor: Amazon Style

Uygulama ayrıca kullanıcıların denediği ya da tarattığı ürünlere göre yapay zeka tabanlı algoritma sayesinde müşterilere gerçek zamanlı öneriler sunacak. Müşterilerin Amazon Style'da taradığı ürünler, Amazon Shopping uygulamasına kaydedilecek ve bu sayede müşterilerin daha sonra mağazayı ziyaret ettiğinde yeni markalardan çevrimiçi olarak daha fazla ürünü kolayca bulması kolaylaştırılacak.

Amazon, duyuruyu yaptığı blog yazısında: "Müşterilerin harika görünümler bulmasına yardımcı olmaya odaklanan bir alışveriş deneyimi tasarlamayı takıntı haline getirdik ve bu bizi Amazon Style'ı yaratmaya yöneltti. Keşfe ilham veren ve amazon.com'da alışverişin en iyilerini, mükemmel bir uyum sağlamak için öğelere dokunma ve deneme avantajıyla birleştiren bir alışveriş deneyimi sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız." ifadelerine yer verdi.

Kaynakça https://www.engadget.com/amazon-is-opening-its-first-physical-clothing-store-102832389.html https://www.aboutamazon.com/news/retail/amazon-reimagines-in-store-shopping-with-amazon-style Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim