Anlık Bildirim

Amazon Prime’a yeni üye olan DH'lilere özel 25 TL indirim kodu

Amazon ve DH iş birliği ile Prime'a üye olmamış kişilere özel 100 TL ve üzerinde geçerli 25 TL indirim kodu için içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz. Amazon indirim kodu hakkındaki tüm detaylar burada:

Amazon Prime’a yeni üye olan DH'lilere özel 25 TL indirim kodu Tam Boyutta Gör

DonanımHaber ve Amazon Türkiye iş birliği ile sizlere özel kampanyalarımız devam ediyor. Bu defa Prime yeni üye olacak müşterilerin kullanabileceği 25 TL indirim kodu dağıtıyoruz.

Bugünden başlayarak en geç 6 Haziran sonuna kadar herhangi bir tarihte Prime’a ilk kez üye olan müşteriler 100 TL ve üzeri ilk siparişlerinde DH25 indirim kodunu kullanarak 25 TL indirimden yararlanabilir. İndirim kodu, satıcısı Amazon.com.tr olan her ürünlerde kullanılabiliyor. İndirimli ürünlerle birlikte kullanabilirsiniz. Prime'a daha önce üye olduysanız kampanyadan yararlanamayacaksınız.

Amazon Prime üyeliği ne işe yarar?

Amazon Prime üyeleri; kargo, hızlı kargo ve aynı gün teslimat hizmetlerine ek ücret ödemiyor. Her gün Prime özel fırsatlardan faydalanabiliyor. Bazı kampanyalara, diğer müşterilerden daha önce erişiyor.

Amazon Prime üyeliği ile birlikte Prime Video ve Prime Gaming servisleri için herhangi bir ücret alınmıyor. Prime Video’daki dizi ve filmleri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Prime Gaming avantajlarından yararlanabilir ve dilediğiniz bir Twitch kanalına ücretsiz abone olabilirsiniz.

DH’ye özel 25 TL indirim kodu nasıl kullanılır?

1. Adım: İndirimden yararlanmak için 31 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında (bu tarihler dahil olmak üzere) Prime üyesi olduğunuzdan emin olun.
Prime üyesi olmak için tıklayın: https://www.amazon.com.tr/primeuyeligi

2. Adım: Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerden, 100 TL değerinde veya üzerinde ürünü en geç 6 Haziran sonuna kadar sepetinize ekleyin.

3. Adım: Ödeme adımında “Alışverişi Tamamla” butonuna basarak sipariş özetinizi görüntüleyin.

4. Adım: Ödeme sayfasının sağ tarafında, ödeme aracı altında bulunan “Hediye kartı ya da promosyon ekle” yazan kutuya DH25 kodunu girin.

5. Adım: Ödeme sayfasının sağ tarafında bulunan kutuda “uygulanan promosyon” ifadesinin karşısında uygulanan indirimi kontrol ederek ödemeyi tamamlayın.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için: https://www.amazon.com.tr/b?node=26286162031

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16243 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, amazon prime ve
2 etiket daha sıcak fırsat Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim