Anlık Bildirim

Sylvester Stallone başrollü Samaritan filmi Amazon Prime’da yayınlandı

Sylvester Stallone’un başrolde yer aldığı yeni süper kahraman filmi Samaritan bugün itibariyle Amazon Prime aboneleri için erişime açıldı. Filmin eleştirileri pek iyi değil. 

Amazon Prime Tam Boyutta Gör

Yüzüklerin Efendisi dizisinin Eylül başında erişime açacak olan Amazon Prime diğer bir yapımı Samaritan’ı bugün itibariyle erişime açtı. Sylvester Stallone başrollü süper kahraman filmi eleştirmenleri pek memnun edemedi.

Samaritan filmi ne anlatıyor?

Julius Avery tarafından yönetilen Samaritan filminde Sylvester Stallone (Samaritan), Javon Walton (Sam Cleary) ve Pilou Asbaek (Edwin) başrolleri paylaşıyor. Film; Bragi F. Schut, Marc Olivent ve Renzo Podesta tarafından yaratılan Mythos Comics çizgi romanlarına dayanıyor.

Samaritan yirmi yıl önce yapılan bir savaşın ardından yok olduğu sanılan bir süper kahramanı anlatıyor. Sam Cleary komşusu Bay Smith’in efsanevi Samaritan olduğundan şüphelenince şehri yıkımdan kurtarmak için ikna etmeyi kendisine görev ediniyor. Bu yolda çok tehlikeli mücadeleler ikiliyi bekliyor olacak.

76 yaşını geride bırakan Sylvester Stallone’un oyunculuğu pek beğenilmezken filmin özel efekt ağırlıklı olması da kaçınılmaz oluyor. IMDB puanı 6.1 olan Samaritan filmi Türkçe seslendirmeli olarak hazırlanmış ve Stallone’u Ali Gül seslendiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10627 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samaritan, amazon ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim