Anlık Bildirim

Amazon Prime Video’nun yeni Türk dizisini yapay zeka yönetecek

Amazon, Türk yapımı bir dizi üzerinde çalışıyor. Artı isimli dizinin yönetmeni bir yapay zeka olacak. İnteraktif dizinin ilk detayları belli oldu.

Amazon Prime Video’nun yeni Türk dizisini yapay zeka yönetecek Tam Boyutta Gör

Geçen hafta Türkiye’de Amazon Prime hizmetini kullanıma sunan Amazon şimdi de Prime Video hizmetindeki yerel içerikler için kolları sıvadı. Amazon, Türk yapımı interaktif bir dizi hazırlıyor. Artı isimli diziden ilk detaylar geldi. 

Artı dizisini ilginç kılan ise dizinin yönetmeni olacak. Diziyi Enigma isimli yapay zeka yönetecek. İzleyiciler karakterlerini oluşturup kendi hikayelerini yazabilecek. Projenin ilk karakterlerini Erzincan’dan başlayarak tüm illerdeki köy çocukları oluşturacak.

Artı’da, Okan Bayülgen, Binnur Kaya, Burak Arslan, Zeynep Alkan, Serenay Aktaş ve Aslı Omağ gibi isimler yer alacak. Dizinin tasarımını, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi (LAMDA) mezunu Burak Arslan üstlenecek.

Artı dizisinin 19 Mayıs 2021’de tüm dünyada yayınlanması planlanıyor. Prime Video’nun Türkiye kataloğu henüz yeterli seviyede değil ancak yeni dizi projeleri üzerinde çalışılıyor. Platformdaki lisanslı içerik sayısının artırılması hedefleniyor. Aylık 7,90 TL’ye Amazon Prime üyeliği başlatarak Prime Video hizmetinden faydalanabilirsiniz. 
30 gün ücretsiz Amazon Prime üyeliği başlatmak için:

https://www.amazon.com.tr/prime

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5518 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, prime video ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim