Anlık Bildirim

Google çevrimiçi televizyon işine giriyor

Bugüne kadar pek çok farklı alanda faaliyet göstermeye ve iddialı olmaya çalışan teknoloji devi Google, şimdi de bir çevrimiçi televizyon servisi üzerinde çalışıyor.

Arama motoru ile ticari hayata adım attıktan sonra farklı alanlarda da faaliyet gösteren Google, şimdi çevrimiçi televizyon hizmeti vermeye hazırlanıyor. Firma uygun fiyat politikası ile tüketicileri cezbetmeye çalışacak.

Büyük Yayıncılar Listede

Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Unplugged adıyla başlayacak olan televizyon hizmeti, pek çok önemli kuruluştan ve kanaldan içerikler barındıracak. Google’ın CBS, 21st Century Fox ve Disney gibi isimlerle masaya oturduğu ifade ediliyor. Ayrıca YouTube Red platformundan da editör seçimlerinin hizmet içerisinde yer alacağı belirtiliyor.

Geleneksel kablolu veya uydu televizyon hizmetlerinden bıkan ve istediği içeriğe hızlı bir şekilde ulaşmayı isteyen tüketicileri hedefleyecek olan Unplugged, muhtemelen 2017 yılının ortalarına doğru kullanıma sunulacak. Google’ın aylık 25$ veya 40$ arasına yerleşecek bir abonelik bedeli belirleyeceği düşünülüyor. Platform YouTube üzerinde ayrı bir bölüm olarak hizmet verecek.

İşlerin yolunda gitmesi için çok sayıda içerik sağlayıcı ile lisans anlaşmalarının yapılması gerekiyor. Bilindiği üzere sektörde en zor şey içerik sağlayıcıların istediği şekilde bir lisans anlaşması yapabilmek. Apple da kendi televizyon servisini lisans sorunları yüzünden ertelemiş durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2677 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google unplugged ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim