Anlık Bildirim

Anker’den her cihazınızı çalıştıran güç istasyonu

Dış ortamlarda veya enerji kesintileri olduğunda televizyon, mini buzdolabı, ventilatör, aydınlatma sistemi gibi cihazlarınız için Anker 535 gerekli gücü size sağlıyor. 

Anker 535 Tam Boyutta Gör

Bugün hemen her kullanıcının yanından taşınabilir şarj istasyonu eksik olmuyor. İlk dönemlerinde sadece akıllı telefonlara yönelik olan istasyonlar artık tablet ve dizüstü gibi ürünlere de güç veriyor. İşi biraz daha ileri götürüp duvar prizi gibi enerji aktarabilen istasyonlar üreten firmalar mevcut. Anker bunlardan birisi. 

Anker 535 Portable Power Station özellikleri ve fiyatı

Özellikle dış mekan etkinliklerinde veya enerji kesintisinin olduğu zamanlarda artık taşınabilir şarj istasyonları yeterli gelmiyor çünkü prizden güç alırmışcasına enerji ihtiyacı doğuyor. Ayrıca pandemi dönemi ile birlikte ventilatörlerin sürekli çalışmasının ne kadar önemli olduğu bir kere daha ortaya çıkmış oldu. 

Anker 535 Portable Power Station adlı ürün 160000mAh batarya barındırıyor ve prizden enerji isteyen pek çok cihazınıza hareket halindeyken güç veriyor. Televizyon, mini buzdolabı, mini klima gibi 500W altında çalışan hemen tüm cihazlar ile uyumlu. 

Toplamda 500W enerji veren ürün 4 adet yüksek güçlü priz, 3 adet USB Tip-A çıkışı, 1 adet 60W USB Tip-C çıkışı ve bir de araç çakmaklığı barındırıyor. Toplamda 9 cihazı destekleyebiliyor. Kendisi 120W adaptör ile şarj oluyor. Süre olarak ise 45W mini buzdolabı için 8.5 saat, 40 ventilatör için 9.6 saat, 35W fan için 10.9 saat ve 110W TV için 3.4 saat olarak belirtiliyor. Anker 535 Portable Power Station modeli 500$ fiyat etiketi ile satılıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim