Anlık Bildirim

Anker uyku kalitenizi arttıracak kulaklıklarını duyurdu

Anker Soundcore Sleep A20 tam kablosuz kulaklık modeli, uyku hassasiyeti olanlar için etkili bir dış gürültü engellemesi yaparken ayrıca ambiyans müzik parçaları da sunuyor.
Anker Soundcore Sleep A20 Tam Boyutta Gör
Pek çok insan için uykuda sessiz bir ortam çok önem taşıyor. Hatta en ufak bir tıkırtı da bile uykusu kaçan çok. Bu bakımdan uyku kalitesini arttıran kulaklıklar yavaş yavaş popüler olmaya başladı. Anker de bu ilgiyi boş geçmiyor.

Anker Soundcore Sleep A20 özellikleri ve fiyatı

Anker Soundcore Sleep A20 tam kablosuz kulaklık, uyku kalitesi odaklı tasarlandı. Kulaklığın silikon uçları ilk nesle göre gürültüyü 3 kat daha fazla engelliyor. Ayrıca Soundcore uygulamasının geniş ambiyans müzik kütüphanesi de uykuya dalmaya yardımcı oluyor.

10 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık uyku modunda ise 14 saati buluyor. Uygulama uyku düzeninizi takip ederek kaliteyi arttırmak için tavsiyelerde bulunuyor. Karanlıkta kulaklıklarınızı kaybederseniz alarm sesi ile bulmanız kolaylaşıyor.

Anker Soundcore Sleep A20 kitle fonlama platformunda 90$ civarında bağış karşılığı kampanya başlatacak. Yaz aylarında piyasaya çıktığında ise 150$ seviyesinden alıcılarını bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim