Anlık Bildirim

Apple, bu sene yeni bir tasarıma sahip şarj cihazı tanıtabilir

Apple analisti Ming-Chi Kuo Twitter'da yaptığı paylaşımda Apple'ın bu sene yeni bir form faktörü tasarımına sahip GaN tabanlı 30W güç adaptörünü piyasaya sürebileceğini söyledi.

Apple, bu sene yeni bir tasarıma sahip şarj cihazı tanıtabilir Tam Boyutta Gör

Apple , yeniden tasarlanan 16 inç MacBook Pro için 140W USB-C güç adaptörü biçiminde ilk GaN (galyum nitrür) güç adaptörünü geçen yıl piyasaya sürdü. Söylentilere göre Apple, öncekilerden daha küçük, GaN teknolojisinden yararlanan yeni bir şarj cihazını bu sene çıkarabilir.

Apple bu sene GaN tabanlı 30W şarj cihazını piyasaya sürebilir

Apple, bu sene yeni bir tasarıma sahip şarj cihazı tanıtabilir Tam Boyutta Gör

Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun Twitter'da yaptığı paylaşıma göre, Apple bu yıl şarj cihazlarının daha az ısı üretmesini sağlayan galyum nitrür (GaN) kullanılan yeni bir 30W şarj cihazını tanıtabilir. Kuo, yeni şarj cihazının muhtemelen Apple'ın mevcut 30W şarj cihazından daha küçük olmasını sağlayacak “yeni bir form faktörü tasarımına” sahip olabileceğinin altını çiziyor.

Apple bu yeni şarj cihazını, iPhoneiPad veya MacBook Air gibi daha düşük watt değeri gerektiren cihazlar için tasarlamış olabilir. Yeni 30W şarj cihazının uyumlu cihazların kutusunda gönderilip gönderilmeyeceği henüz belli değil. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim