Anlık Bildirim

Apple CarPlay güncellendi: İşte yenilikler

Yeni nesil araçlarda Apple CarPlay artık iç kısımdaki tüm bilgi ekranlarına hükmedebilecek. Üreticiler dilerse hangi ekrana hükmedebileceğini opsiyonel olarak tüketicilere sunacak. 
Apple CarPlay Tam Boyutta Gör
Apple’ın araç içi eğlence eklentisi CarPlay bugün sayısız modelde kendisine yer bulmuş durumda. Piyasaya yeni araç modelleri çıktıkça da Apple yazılımını güncelleyerek özellik bakımından zenginleştiriyor.

Apple CarPlay yeni özellikler

Porsche ve Aston Martin yeni dönemde piyasaya çıkaracakları araçlarında bulunan güncellenmiş Apple CarPlay entegrasyonunu tanıttı. Android Automotive işletim sisteminden hatırlayacağımız üzere CarPlay artık aracın tamamını eline geçiriyor.

Yayınlanan görsellerde CarPlay geleneksel menüsü aracın eğlence ekranında yer alırken direksiyon arkası bilgi ekranı ve yolcu tarafındaki bilgi ekranı da ilgili widget’lerle donatılıyor. Böylece CarPlay tüm araca yayılmış oluyor.

Aston Martin DB12 modeli tam ekran özelliği benimseyecek. Porsche ise kısmi olarak bu özelliği kullanmayı planlıyor. Bu iki marka haricinde yeni nesil Apple CarPlay hangi araç modellerinde yer alacak şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24052 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple carplay, Apple ve Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim