Anlık Bildirim

iOS 16 ile CarPlay özelliği devrim yapıyor

iOS 16 sürümü ile birlikte sunulan Apple CarPlay araç içi entegre ara yüzü artık aracınızın tüm dijital ekranlarına hakim oluyor ve daha fazla kontrol sunmayı amaçlıyor. 

iOS 16 Tam Boyutta Gör

Apple’ın destekli araçlarda sürücülere daha kolay bir bilgi sistemi sunmasını ve ayrıca sürücülerin de iPhone ara yüzünden ayrılmamasını sağlayan CarPlay özelliği iOS 16 güncellemesi ile birlikte daha devrimsel bir hale geliyor.

iOS 16 sürümünde yeni CarPlay

Daha önce de dile getirildiği üzere iOS 16 ile birlikte Apple CarPlay artık aracınıza daha çok hakim. Bundan sonra sadece bilgi ekranına yansıtmak yerine artık mevcut tüm dijital ekranlara CarPlay yansıtması yapabileceksiniz.

Destekli yeni araçlarda biraz daha değişime uğramış bir bilgi ekranı ara yüzü sürücüleri karşılarken diğer ekranlardaki yansıtma ise farklı bir görünüme bürünüyor. Aracın hızı, saatler, hava durumu, yakıt durumu, vites durumu gibi özellikler artık takip edilebilecek.

Apple CarPlay Tam Boyutta Gör

Yani aracın tek hakimi CarPlay oluyor. Klima ısısı ayarlanabiliyor, medya içeriği kontrol edilebiliyor, destekliyse sürüş modları değiştirilebiliyor. Yeni CarPlay gelecek yılın sonlarında piyasaya sürülecek araçlarda yerini alacak. Pek çok marka şimdiden hazırlıklara başladı. Bu özelliğin sadece destekli araçlarda kullanılabileceğini tekrar hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim