Anlık Bildirim

Apple iPhone SE+ 5G ve iPad Air patent esnasında görüntülendi

Apple'ın yeni gözde modelleri iPhone SE+ 5G ve beşinci nesil iPad Air geliyor. Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone SE+ 5G ve tablet modeli iPad Air patent esnasında görüntülendi.

Apple iPhone SE+ 5G ve iPad Air patent esnasında görüntülendi Tam Boyutta Gör

Bir süredir iPhone SE 3 olarak söylentilerde yer alan Apple'ın yeni iPhone SE modeli iPhone SE+ 5G ve beşinci jenerasyon iPad Air patent esnasında görüntülendi. Eurasian Economic Commission isimli bir patent kuruluşu, Apple'ın yeni modellerinin patent kaydını yaptı. iPhone SE+ 5G ve iPad Air ise bu modellerden ikisi.

iPhone SE+ 5G ve iPad Air patent esnasında görüntülendi

Eurasian Economic Commission üç Apple cihazını onayladı. Bunların ikisi uzun zamandır beklenilen iPhone SE+ 5G ve beşinci nesil iPad Air. İki ürünün patent kaydını yapan Eurasian Economic Commission, bu sayede cihazları da onaylamış oldu.

Apple iPhone SE+ 5G ve iPad Air patent esnasında görüntülendi Tam Boyutta Gör

Öte yandan gelen sızıntılar iPhone SE+ 5G'nin yine 4.7 inç büyüklüğüne sahip bir ekran ile geleceğini söylüyor. Muhtemelen eski tasarım ile aynı tasarıma sahip olacak olan iPhone SE+ 5G, Apple'ın A15 Bionic yonga setini kullanacak.

Apple iPhone SE+ 5G ve iPad Air patent esnasında görüntülendi Tam Boyutta Gör

Beşinci jenerasyon iPad Air de yine A15 Bionic yonga setine ve 12MP'lik bir ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. Tabi bu cihaz da 5G bağlantısına sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim