Anlık Bildirim

Apple kurucularından Steve Wozniak: Bitcoin bir “mucize”

Apple’ın kurucu ortaklarından olan 70 yaşındaki Steve Wozniak, Jalisco Talent Land Digital etkinliğinde Bitcoin’i “yapılmış en büyük matematiksel mucize” olarak nitelendirdi.

El Sol de Mêxico’nun yaptığı habere göre ünlü teknoloji insanı Steve Wozniak, katıldığı Jalisco Talent Land Digital 2021 etkinliğinde Bitcoin ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Wozniak, Bitcoin’i matematiksel bir mucize olarak tanımlarken kripto para biriminin altından daha değerli olduğuna inandığını ifade etti.

Wozniak ayrıca yaptığı açıklamalarda yapay zekâ ve arttırılmış gerçekliğin insanların hayatlarını çok daha iyi yapacağına inandığını söyledi.

Bitcoin'in gelecekte önemli bir yeri olacak

70 yaşındaki ünlü bilgisayar mühendisi, Bitcoin’e kişisel olarak yatırım yapmadığını söylese de lider kripto para biriminin gelecekte önemli bir yeri olacağına ikna olmuş durumda olduğunu belirtti.

Apple kurucu ortaklarından Steve Wozniak: Bitcoin bir “mucize” Tam Boyutta Gör

Yıllardır bir Bitcoin savunucusu olan Wozniak, aralık ayında EFFORCE isimli kendi kripto para şirketini kurmuştu ve 2018’de yaptığı bir açıklamada Bitcoin’in tek bir küresel para birimi olmasını istediğini söylemişti.

Kaynakça https://www.elsoldemexico.com.mx/finanzas/steve-wozniak-cofundador-de-apple-dice-que-el-bitcoin-es-mejor-que-el-oro-6941082.html https://u.today/massive-cryptocurrency-mining-farm-busted-by-ukrainian-security-service Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim