Anlık Bildirim

Apple uydu iletişimi 6 ülkeye daha gidiyor

Apple yaptığı açıklamada acil durum uydu iletişiminin 6 yeni ülkeye daha açılacağını duyurdu. Böylece toplam ülke sayısı 12’ye çıkmış oldu. Yıl içerisinde yeni ülkeler gelecek. 
Apple Tam Boyutta Gör
iPhone 14 serisinin en dikkat çekici özelliklerinden birisi olan acil durum uydu iletişimi yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlıyor. Toplamda 12 ülkede uydu üzerinden acil durum iletişimi kurmak mümkün olacak.

Apple uydu iletişimi 12 ülkede

Sarı renkli iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinin duyurusu sırasında acil durum uydu iletişiminin de ay içerisinde 6 yeni ülkeye açılacağı bildirildi. Bunlar Avusturya, Belçika, İtalya, Lüksemburg, Hollanda ve Portekiz şeklinde sıralanıyor.

ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, İrlanda ve Fransa ile birlikte toplamda 12 ülkeye ulaşmış oldu. Uydu iletişimi ilk 2 yıl ücretsiz iken sonrasında belirli bir abonelik ücreti ödemek gerekiyor.

Acil durum uydu iletişimi için kullanıcının havanın açık olduğu bir yerde ve dış mekânda olması gerekiyor. Cihazın uydu konumunu net bir şekilde tespit etmesi ve kullanıcının acil durum mesajını göndermesi haliyle biraz zaman alabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim