Anlık Bildirim

Apple Vision Pro'nun ön camı ve lensleri plastik çıktı!

Apple'ın 3500 dolarlık arttırılmış gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro sağlamlık testine sokuldu. Yüksek fiyatı ve ağırlığıyla dikkat çeken gözlüğün camının ve lenslerinin plastik olduğu ortaya çıktı. 
Apple Vision Pro'nun ön camı ve lensleri plastik çıktı! Tam Boyutta Gör
Apple'ın 3500 dolarlık arttırılmış gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro, JerryRigEverything kanalı tarafından sağlamlık testine sokuldu. Yüksek fiyatı ve ağırlığıyla dikkat çeken gözlüğün camının plastik olduğu ortaya çıktı. 

Apple, Vision Pro'nun ön tarafının lamine camdan oluştuğunu belirtirtmişti ancak JerryRigEverything tarafından yapılan çizilme testi ön kısmın plastik olduğunu ortaya koydu. Gözlüğün ön tarafında, Mohs sertlik ölçeğine göre 3. seviyede çizikler oluşurken 4. seviyede ise derin çiziklerin oluştuğu gözlemlendi. Normal olarak plastik malzemeler bu sertlik seviyesisinde çizik oluşturuyor, cam ise 6. seviyede çizik oluşturuyor. Görünüşe göre Apple lamine camın önüne plastik kaplama eklemiş. 

Daha da ilginci ise Vision Pro'nun dış lenslerinin de plastikten yapılmış olması. JerryRigEverything bu nedenle lensleri temizlemek için kağıt mendil gibi malzemelerden uzak durulmasını tavsiye ediyor. Lensleri temizlemek için gözlüğün kutusundan çıkan mikrofiber bezin kulanılması gerekiyor. Apple Vision Pro bükülme testinden ise başarıyla çıkmayı başardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5443 kez okundu.
19 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sanal gerçeklik gözlüğü, artırılmış gerçeklik gözlüğü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim