Anlık Bildirim

Apple yeni bir Watch Ultra üzerinde çalışıyor: iPhone 15 ile beraber tanıtılacak

Üst seviye akıllı saat pazarının lideri olan Apple, iPhone 15 ile birlikte yeni nesil akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor. İddilara göre firma, bu etkinlikte Watch Ultra modelini de güncelleyecek.
Apple Watch Ultra 2 bu yıl tanıtılabilir Tam Boyutta Gör
Premium akıllı saat pazarının lideri olan Apple, watchOS işletim sistemine ve bu ürünlere yaptığı yatırımlara devam ediyor. Her yıl Watch ailesini yeni bir model ile güncelleyen firma, bazı iddialara göre yıl bitmeden Watch Ultra modelini de güncelleyecek.

Apple Watch 2 Ultra, Apple S9 işlemcisinden gücünü alacak

Apple’a yakın kaynakları ile bilinen Mark Gurman, Power On isimli haber köşesinde Apple’ın yeni ürünleri hakkında konuştu. Gurman’a göre firma, sonbaharda düzenleyeceği etkinlikte iki farklı Watch modeli tanıtacak. Bu modellerden biri Watch 9 olurken diğeri Watch Ultra 2 olacak. Cihazın tasarımı sızdırılmadı ancak muhtemelen Watch Ultra’ya benzer bir görsel sunacaktır.

Apple Watch Ultra 2 bu yıl tanıtılabilir Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Apple Watch Ultra, standart modellere göre daha büyük bir kasa ve batarya sunuyor. Ayrıca cihaz, standa modellerden daha büyük bir ekrana, ekstra bir tuşa ve daha kaliteli sağlık sensörlerine sahip. Muhtemelen Watch Ultra 2 de benzer bir anlayışın ürün olacak. Cihazın diğer detaylı belli olmasa da Gurman, Watch Ultra 2’nin önceki nesilden daha çok sağlık sensörüne sahip olacağını düşünüyor. iPhone 15 serisinde kullanılan A15 işlemcisini baz alacak olan Apple S9 işlemcisinden güç alması beklenen yeni Apple Watch modelleri, muhtemelen eylül veya ekim ayında tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim