Anlık Bildirim

Assassin’s Creed Infinity’den yeni bilgiler geldi: oyun ücretsiz olmayacak

Ubisoft’un çervrimiçi servis odaklı geliştirilmekte olan Assassin’s Creed oyunundan yeni bilgiler geldi. Ubisoft’un patronu oyunun ücretsiz olmayacağını söyledi.

Assassin's Creed Infinity ücretsiz olmayacak! Tam Boyutta Gör

Ubisoft’un geçtiğimiz aylarda doğruladığı yeni Assassin’s Creed oyunundan yeni bilgiler geliyor. Infinity adı ile geliştirilmekte olan oyun, endüstride standartlaşan çevrimiçi servis odaklı geliştiriliyor. Ubisoft’un yatırımcı kazanç toplantısından yeni gelen bilgiler, hayranları hem üzecek hem de mutlu edecek cinsten.

Assassin’s Creed Infinity, oynaması ücretsiz olmayacak

Assassin’s Creed Infinity’nin sızıntıları çıktığından beri oynaması ücretsiz olacağı ve çok oyunculu oynanışı temel alacağı düşünülüyordu. Ancak yatırımcı kazanç toplatısından gelen bilgiler, bu bilgileri değiştiriyor. Ubisoft’un patronu Yves Guillemot, Infinity’nin oynaması ücretsiz olmayacağını açıkladı. Ayrıca Guillemot, oyunun hikâye temelli olacağını, inovatif bir oyun olacağın, diğer Assassin’s Creed oyunlarından sevilen elementlerini içinde barındıracağını ve devasa bir oyun olacağını açıkladı.

Assassin’s Creed Infinity hakkında pek bir bilgi bulunmuyor ancak oyunun ana geliştiricileri Ubisoft Montreal(Origins, Valhalla) ve Ubisoft Quebec(Syndicate, Odyssey) olacak. Assassin’s Creed Infinity’nin hala geliştirme aşamasının başlarında olduğu ve birkaç yıl daha oyuncularla buluşmayacağı da gelen bilgiler arasında. Ancak Assassin’s Creed Valhalla 2021 yılı boyunca ikinci yıl güncellemeleri ve genişleme paketleri almaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim