Anlık Bildirim

ASUS ROG Phone 5 tam 18GB RAM sunabilir

ASUS ROG Phone 5 oyuncu odaklı telefonunda 18GB RAM ile yeni bir rekor kırılıyor. Bilgisayar sistemlerinde bile üst seviye tercih olan RAM kapasitesi farklılaşmayı sağlayacak.

ASUS ROG Phone 5 tam 18GB RAM sunabilir Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonların RAM bellek kapasiteleri artık bilgisayar dünyasını bile zorlamaya başladı. Bir dönem 4GB RAM bellek kapasitesi oldukça yeterli görülürken bugün özellikle oyuncu odaklı telefonların da etkisiyle artık 18GB RAM konuşur olduk.

ASUS ROG Phone 5 neler sunacak?

Asus’un ve haliyle Android tarafının en donanımlı telefonu olması beklenen ROG Phone 5 modeli yeni bir trendi de başlatacak gibi. 18GB RAM bellek değeri sektörde bir ilk. Snapdragon 888 ile birlikte performans da oldukça yukarı çıkacak.

Biraz da pazarlamaya yönelik olan bu tarz devasa RAM kapasiteleri uzmanlar tarafından çok da gerekli görülmüyor. 6GB-8GB arasında RAM kapasiteleri yeterli sayılırken 16GB veya 18GB gibi rakamlar adresleme nedeniyle batarya ömrüne de olumsuz etki yapıyor.

ASUS ROG Phone 5 için bunun haricinde 6000mAh batarya kapasitesi de konuşuluyor. 10 Mart tarihinde tanıtılacak olan oyuncu odaklı yeni canavar ile ilgili detayları da görmüş olacağız.

ASUS ROG Phone 5 tam 18GB RAM sunabilir Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7978 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rog phone 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim