Anlık Bildirim

Marvel, Avengers 4'ün ismini yıl sonuna kadar açıklamayacak

Marvel Stüdyoları'nın lideri Kevin Feige, Avengers 4'ün ismini sır gibi saklamaya devam edeceklerini söylüyor. Merakla beklenen film önümüzdeki yıl Nisan ayında vizyona girecek.
Infinity War ile hem gişede hem de eleştirmenler karşısında inanılmaz bir başarı yakalayan Marvel , Avengers 4'ün ismini sır gibi saklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Collider'a konuşan Marvel Stüdyoları'nın lideri Kevin Feige, yeni filmin ismini bu yılın sonuna kadar açıklamayacaklarını söyledi.

Kevin Feige, Infinity War sinemalarda yayınlanmadan önce yaptığı açıklamalarda Avengers 4'ün ismini yapım ekibi olarak hali hazırda belirlediklerini, ancak spoiler içermesi nedeniyle bu ismi bir süreliğine açıklamayacaklarını belirtmişti.

Collider'a yaptığı açıklamalarda Captain Marvel filmi ve Avengers 4 ile ilgili konuşan Feige,"Captain Marvel; 90'larda geçen, Sam Jackson'ın iki gözüyle birlikte yer aldığı özgün bir orijin hikayesi olacak. Filmin ilk teaser fragmanını yıl sonuna doğru yayınlamayı planlıyoruz. Avengers 4'ün isminin açıklanması da bundan hemen sonra olacaktır." sözlerini kullanıyor.


Kevin Feige ayrıca önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan Ant Man and The Wasp filminin de Avengers 4'le direkt olarak bağlantılı olacağını söylüyor. Ant Man ve Wasp ikilisinin Avengers 4'te çok önemli bir yere sahip olacağını belirten Feige,"Bu film için kesinlikle yerlerinizi ayırtmalısınız" ifadelerini kullanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3427 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel sinematik evreni, avengers: infinity war ve
2 etiket daha avengers 4 Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim