Anlık Bildirim

Baby Yoda geri dönüyor! The Mandalorian'ın 2. sezon tarihi açıklandı

Disney+ platformunun The Mandalorian dizisinin 2. sezonu 30 Ekim 2020'de yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu 8 bölümden oluşacak.

Baby Yoda geri dönüyor! The Mandalorian'ın 2. sezon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Star Wars evreninde geçen Disney+ dizisi The Mandalorain’ın yayın tarihi açıklandı. The Mandalorain’ın ilk bölümü 30 Ekim 2020’de Disney+ platformunda yayınlanacak. Yeni bölümler haftalık periyotlarla platforma eklenecek.

The Mandalorian dizisinin çekimlerine pandemiden önce başlanmış ve çekimler bitmişti. Post prodüksiyon aşaması, karantina dönemine denk geldi. Bu aşamalar olumlu bir şekilde tamamlandı ve dizi yayına hazır hale getirildi.

The Mandalorian’ın 2. sezonu 8 bölümden oluşacak. Muhtemelen geçen sene olduğu gibi final sezonu, Noel dönemine denk getirilecek. The Mandalorian, Disney+ platformunun ilk içeriklerinden birisiydi. Dizi sayesinde platforma çok sayıda kişi abone oldu. Dizi genel itibariyle büyük beğeni topladı. Baby Yoda karakteri sosyal medyada en çok paylaşılan, konuşulan figürlerden birisi oldu. Disney+ platformu Türkiye'de yayına başlamadı. Disney+'ın planları arasında Türkiye yer almıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6389 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the mandalorian, dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim