Anlık Bildirim

Baldur’s Gate 3’ün Xbox çıkış tarihi ortaya çıktı

2023’ün en başarılı oyunlarından olan Baldur’s Gate 3, yakında Xbox Series X ve Series S konsolları için yayınlanacak. Merakla beklenen sürümün çıkış tarihi sızdırıldı.
Baldur's Gate 3 ne zaman Xbox konsollarına gelecek? Tam Boyutta Gör
2023’ün en başarılı yapımlarından olan Baldur’s Gate 3; Windows ve macOS platformlarının ardından Playstation 5 platformu için de çıkış yapmıştı. Oyunun geliştiricisi Larian Studios, yapımın Xbox Series konsollarına da geleceğini ancak Xbox Series S’e yönelik kuralların oyunun çıkış sürecini zorlaştırdığını belirtmişti. Stüdyonun Series S ile problemler yaşamasının ardından Microsoft, stüdyoya yardım etmek için bir geliştirici takımı hazırlamıştı. Ortak çalışmaların ardından Larian, Baldur’s Gate’in yıl bitmeden Xbox konsollarına geleceğini duyurmuştu. Tam tarihi verilmeyen yapımın çıkış tarihi sızdırılmış olabilir.


Baldur’s Gate 3, 6 Aralık’ta Xbox Series için yayınlanabilir

Stüdyonun bir süre sessiz kalmasının ardından oyuncular, oyunun ertelendiğini düşünmüştü ancak Larian, geçtiğimiz hafta oyunun Xbox versiyonun neredeyse hazır olduğunu ve son testlerden geçtiğini belirtmişti. Larian, çıkış tarihinin 2023 olduğunu da bir kez daha onaylamıştı. 

Forza Motorsport’un çıkış tarihi doğru olarak sızdıran eXtas1s, Exputer üzerinde Baldur’s Gate hakkında konuştu. Buna göre Larian Studios, yapımın Xbox Series X|S versiyonu için 6 Aralık tarihini belirlemiş durumda. Bu da yapımın, Game Awards 2023’ten bir gün önce Xbox platformuna geleceği anlamına geliyor. Bakalım stüdyo, Baldur’s Gate 3’ün Xbox Series S versiyonunda nasıl değişiklikler yapacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim