Anlık Bildirim

Baseus güneş enerjili bir Bluetooth kulaklık duyurdu

Baseus CM10 Bluetooth kulaklık modeli kutusu ile birlikte 50 saate kadar kullanım süresi sunarken güneş panelleri ile şarj konusunda büyük esneklik sağlıyor.    
Baseus CM10 Bluetooth kulaklık
Bugün kablosuz kulaklıklar artık görüşme yapmak için de en çok tercih edilen ürünler haline geldi ancak Bluetooth kulaklıklar halen önemini yitirmiş değil. Sadece görüşme yapmak isteyenlerin tercih ettiği Bluetooth kulaklıklar da çağ atladı.

Baseus CM10 Bluetooth kulaklık

Baseus CM10 Bluetooth kulaklık modeli uzun kullanım süresi arayan tüketicileri hedefliyor. Tek şarj ile 5 saate kadar kullanılabilen kulaklığın kutusu da 45 saat katkı sağlıyor. Kutunun özelliği güneş enerjisi ile şarj olabilmesi. Aracın ön camına yapıştırabildiğiniz için sürekli güneş alabiliyor.

Bluetooth 5.3 ile aynı anda farklı cihazlara bağlanabilen kulaklık çift mikrofon ile arka plan gürültüsünü de azaltıyor. Özel sensörü ile kullanıcı aracın içerisine oturup kapıyı kapattığında titreşimi algılayan kulaklık otomatik olarak yeniden bağlantı kuruyor.

USB Tip-C üzerinden 90 dakikada şarj olan kulaklık 28$ fiyat etiketiyle ilk etapta Çin’de satışa sunuldu. Ülkemizde Çin’den sipariş ile 1800TL civarında farklı Pazar yeri platformlarından edinmek de mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim