Anlık Bildirim

Batman'den set görüntüleri: Batsuit net olarak görüntülendi

The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Bugün sosyal medyaya düşen set görüntülerinde yeni Batman kıyafetini net olarak görme fırsatı yakalıyoruz.

Batman'den set görüntüleri: Batsuit net olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör

Robert Pattinson'lu yeni Batman filminin çekimleri son sürat devam ediyor. İskoçya'nın Glasgow kentinde devam eden setten yavaş yavaş sosyal medyaya bazı görüntüler sızmaya başladı. Bugün ortaya çıkan fotoğraflarda yeni Batman kıyafetini ilk kez net olarak görüyoruz.

Batman kıyafetinin içindeki elbette Robert Pattinson değil. Pattinson yerine Richard Centrone isimli bir dublör yer alıyor. Centrone'nin giydiği kıyafet bir dublör kıyafeti, dolayısıyla muhtemelen filmde göreceğimiz nihai Batsuit biraz daha farklı olacak. Genel hatlarının aynı olmasını ancak filmdeki halinin daha 'şık' bir görüntü sunmasını bekliyoruz.

Yeni Batman filminin konusuyla ilgili şu an için herhangi bir açıklama yapılmadı. Genç bir Bruce Wayne izleyeceğimizi ve Batman'in detektiflik yeteneklerine ağırlık verileceğini biliyoruz. Ayrıca filmde Catwoman (Zoe Kravis), Penguin (Colin Farrell) ve Riddler (Paul Dano) gibi karakterler yer alacak. Riddler'ın filmin asıl kötü adamı olması bekleniyor.

Şu an için The Batman ismiyle anılan film, Planet of the Apes serisinin başarılı yönetmeni Matt Reeves tarafından yazılıp yönetiliyor. Reeves'in hedefinde Robert Pattinson ile birlikte uzun bir seri çekmek var. İlk filmin başarıya ulaşması halinde muhtemelen Pattinson'u uzun yıllar Bruce Wayne rolünde izleyeceğiz.

The Batman, 25 Haziran 2021'de gösterime girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17986 kez okundu.
35 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, the batman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim