Anlık Bildirim

Dizüstü bilgisayarının içine bıçak gizleyen adam uçağa binerken yakalandı

Richmond Uluslararası Havalimanı geçtiğimiz hafta ilginç bir olaya sahne oldu. Uçağa binmeye çalışan Virginia'lı yolcunun dizüstü bilgisayarına gizlenmiş bir bıçak bulundu.
Bilgisayarının içine bıçak gizleyen adam uçağa binerken yakalandı Tam Boyutta Gör
Richmond Uluslararası Havalimanı güvenlik kontrol noktasında bir adam, X-ray cihazının dizüstü bilgisayarının içinde gizlenmiş bir bıçak olduğunu göstermesinin ardından durduruldu.

11 Kasım Cuma günü, havalimanındaki kontrol noktası X-ray cihazında çalışan bir Ulaştırma Güvenlik İdaresi (TSA - Transportation Security Administration) görevlisi, bir yolcunun el çantasının içinde bıçak gibi görünen bir şey gördü. Çanta arandı ancak görevliler bıçağı bulamadılar. Bunun üzerine çantadaki her bir eşya ayrılarak tekrar X-ray cihazından geçirildi.

Para cezası veriliyor

Ortaya çıkan görüntü, bıçağın yolcunun dizüstü bilgisayarının (Gigabyte Aorus oyuncu bilgisayarı olduğu düşünülüyor) içinde olduğunu gösteriyordu. TSA görevlileri dizüstü bilgisayarı parçalarına ayırdı ve bilgisayarın içine gizlenmiş iki ucu keskin bir bıçak buldu. Şüpheli ilk olarak dizüstü bilgisayarının içinde bir bıçak olduğunu bilmediğini söyledi. Ancak daha sonra bıçağın kendisine ait olduğunu itiraf etti.

Bilgisayarının içine bıçak gizleyen adam uçağa binerken yakalandı Tam Boyutta Gör
TSA'nın politikasına göre, çift kenarlı bıçaklar, hançerler, fırlatma yıldızları (3D baskılı ninja yıldızları dahil), baltalar, et satırları ve diğer daha keskin nesneler 390 ila 10.700 dolar arasında değişen para cezalarına yol açabiliyor. Kimliği, nereye seyahat ettiği ve bıçağı dizüstü bilgisayarının içine saklama amacı da dahil olmak üzere yolcu hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2874 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Güvenlik, uçak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim