Anlık Bildirim

Binance uygulamasına PancakeSwap entegre edildi

Binance borsasının uygulaması içerisinde yakın zamanda PancakeSwap borsasına erişerek işlem yapabileceksiniz. Belirli kullanıcılar için test süreci başlamış durumda. 

Binance Tam Boyutta Gör

BNB blok zincirinin en büyük merkeziyetsiz borsası konumundaki PancakeSwap en büyük borsasındaki yerini aldı. Binance uygulaması içerisinden artık PancakeSwap borsasına erişmek mümkün.

Binance ve PancakeSwap iş birliği

PancakeSwap borsasının normalde mobil uygulaması mevcut değil. TrustWallet ve MetaMask gibi cüzdanların içerisindeki tarayıcılardan erişim sağlanabiliyor. Cüzdanınızı bağlayarak burada işlem yapabiliyorsunuz.

Uzun süredir yapılan çalışmalar sonucunda artık Binance uygulaması içerisinde mini uygulamalar sekmesinde PancakeSwap da yerini aldı. Şimdilik küçük bir grupla devam eden beta testlerinde artık doğrudan PancakeSwap borsasına erişmek mümkün.

Kullanıcılar ana sayfayı aşağı doğru çekerek üst kısımdaki ikinci menüye ulaşıyor. Sonrasında burada arama yaparak uygulamaya erişebiliyor. Bu noktada yine uygulama içerisinde Defi Wallet veya spot cüzdana bağlanarak kullanılabilecek. Yakın zamanda mini uygulamanın tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim