Anlık Bildirim

Black Widow’da rol alan oyuncu, MCU’daki ilk mutant olduğunu söyledi

Disney’in Fox’u satın almasının ardından gözler MCU’ya çevrilmişti. Uzun yıllardır beklenen an gelmiş olabilir. Black Widow filminde, MCU’nun ilk mutantıyla karşılaşmış olabiliriz.

Black Widow filminde MCU'nun ilk mutantı mı vardı? Tam Boyutta Gör

2000’lerde popülerleşen süper kahraman filmleri ile her stüdyo, bu pazarda şansını denemişti. 2000’lerin Spider-Man serisi ve X-Men serisinden sonra Marvel, kendi filmlerini yapmaya balşamıştı. Bildiğiniz gibi Spider-Man’in filmlerde kullanım hakkı Sony’e ait; X-Men, Fantastik Dörtlü ve mutant karakterlerin filmlerde kullanım hakkı ise Fox’a aitti. Marvel’ın Iron-Man ile başlayan sinematik evreni, yıllar geçtikçe büyüdü ancak Marvel, ne Spider-Man ne de X-Men karakterlerini MCU’da kullanabiliyordu. 2015 yılında Disney ile Sony’nin anlaşması sonucu Spider-Man MCU’ya katılmıştı. Disney ve Fox’un yıllarca anlaşamaması üzerine Disney, 2019 yılında Fox’u satın almıştı.

Disney’in Fox’u satın almasından beri, hayranlar MCU’da mutantları ve Fantastik Dörtlü’yü görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Marvel’ın başkanı Kevin Fiege, 2019 yılından Fantastik Förtlü ve X-Men karakterlerini uzun yıllar MCU’da görmeyeceğimizi açıklamıştı. 2021’nin sevilen dizisi olan WandaVision’da mutantlar hakkında bir şey görmeyi ummuştuk ancak o da olmadı. Şimdi ise yeni Black Widow filminde oynayan bir oyuncu, MCU’daki ilk mutant oldğunu söylüyor.

Black Widow'daki mutant

[Spoiler İçerebilir] Black Widow filminde, David Harbour’un Red Guardian’ı ile bilek güreşi yapan karakter, oyuncuya göre Ursa Major’un ta kendisi. Ursa Major, çizgi romanlarda Rusların Avengers’a karşı cevabı olan Winter Guard takımının üyesi ve kendisi bir mutant. Winter Guard, eski Sovyet süper askerlerinin oluşturduğu bir süper kahraman takımı ve Red Guardian da bu takımın üyesi. Ursa’yı oynayan oyuncu Oliver Richters: “2 yılın ardından sonunda oynadığım karakteri açıklayabilirim: Ursa Major: MCU’da görülen ilk mutant.” Oyuncunun, yanlış bilgiler edinmiş olması muhtemel çünkü mutantları MCU’da görmemize biraz daha var ve Ursa Major’ın filmde hiçbir özel gücü ve yeneteği bulunmuyor.

Black Widow filminde MCU'nun ilk mutantı mı vardı? Tam Boyutta Gör

Marvel’ın mutant planlarına biraz daha olsa da, planlar değişmiş olabilir. Uzun zamandır beklediğimiz mutantlar MCU’da sonunda görülmeye başlamış olabilir ve bu da Marvel hayranlarını oldukça mutlu edecektir. MCU’nun ilk Fox karakterleri içeren filmi Fantastik Dörtlü olacak ve Spider-Man filmerinin yönetmeni Jon Watts tarafından yönetilecek. O zamana kadar umarız daha fazla Fox karakterlerini MCU’da görürüz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim